Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Για πάντα ΑΟΞΑΡΑ- Olubayo Adefemi


Ήταν βράδυ Κυριακής όταν γυρνούσαμε από το γήπεδο και το τελευταίο ματς της αγωνιστικής με τον Αρη και στην διαδρομή πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο του Νίκου Παπάζογλου, στεναχορηθήκαμε είναι η αλήθεια όλοι.. Πέφτοντας στα κρεβάτια μας για ύπνο εκείνη την μέρα και καθώς ξημέρωνε Μεγάλη Βδομάδα κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθήσει.
Πρωί Μ.Δευτέρας δεν ήθελα να μπώ να διαβάσω τα αθλητικά πρωτοσέλιδα καθώς είχαμε χάσει με κάτω τα χέρια ακόμη μια φορά αλλά κάτι με έκανε να μπω στον κόπο. Εκεί πληροφορηθήκαμε το τραγικό ΄΄Νεκρός ο Αντεφέμι΄΄ στην αρχή λέω αποκλείεται , καθώς όλοι γνωρίζαμε ότι ο Αντε είχε φύγει για να πάει να παντρευτεί. Δυστυχώς και τα δύο τηλέφωνα που ακολουθούν το επιβεβεώνουν.
Ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι , ο Μπάγιο μας είναι νεκρός, στον δρόμο για την Θεσσαλονίκη λίγο πριν την Καβάλα έχασε τον έλεγχο του αμαξιού του και έφυγε από τον δρόμο, όλοι ξέραμε ότι αγαπούσε την ταχύτητα και έτρεχε πολύ, δυστυχώς αυτό σε συνδυασμό με το ότι εν φορούσε ζώνη ασφαλείας του στοίχησαν τη ζωή και ήταν μόλις 25 χρονών.
Παρόλο που πολλοί από εμάς τους απλούς φιλάθλους είχαμε τις τυπικές σχέσεις οπαδού παίκτη εμείς δεν τον ξεχνάμε και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, για αυτό τον λόγο θα βρεθούμε σήμερα στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή για να φωνάξουμε για ακόμη μια φορά.
ADE ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΟΞΑΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου