Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

NEVER FORGET YOU!

Σήμερα συμπληρώνεται 1 χρόνος από την τραγική εκείνη μέρα που μας άφησε το χαμογελαστό παιδί από την Νιγηρία. Έτσι αντιπροσωπεία 15 μελών του συνδέσμου XANTHIFANS παραβρέθηκαν σήμερα το απόγευμα όπως είχαν ανακοινώσει και οι ίδιοι στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο αγαπημένος σε όλους μας Olubayo Adefemi. Εκεί ανάψανε μερικά κεριά στην μνήμη του αδικοχαμένου, ενώ αναρτήσανε και ένα πάνω που έγραφε "NEVER FORGET YOU" δείχνοντας ότι δεν πρόκειται να ξεχαστεί από τους οπαδούς της ομάδας παρότι ήταν μόλις έναν χρόνο κοντά μας. 
Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και μετά από 15 λεπτά και το λεπτό σιγής που κρατήθηκε αποχώρησαν αφήνοντας το πάνω, ένα "κασκολ" του συνδέσμου και μια μπλούζα με μηνύματα των μελών. 





Θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι ενώ εδώ και αρκετό καιρό το εκκλησάκι που είχε στήσει η ομάδα έχει διαλυθεί λόγου ενός ατυχήματος που ξαναγινε στο σημείο, κανεις δεν φρόντισε να αντικατασταθεί. 
Ο κόπος όπως φαίνεται ήταν πολύ μεγάλος...


1 σχόλιο:

  1. Αυτό είναι κουφάλες το ήθος των XanthiFans ...Τι να μας πούνε από την ζωή τους οι Ακρίτες και όλοι οι άλλοι ... Απέχουμε έτη φωτός μπροστά απο την παε και όλους .
    όση λάσπη και να ρίχνετε το επίπεδο πήγε μπροστα και δεν πέφτει .
    Συγχαρητηρια σε όσους πήγαν και θυμηθηκαν το γελαστο παιδι απο την Νιγηρια ....Θα σε θυμομαστε αντεφεμι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή