Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Πως τα φέρνει η ζωή?

Πως τα φέρνει η τάνα η ζωή κάποιες φορες? Εκεί που είσαι από πάνω και "κάμποσος" ξαφνικά βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την καταστροφή. Μέχρι χτες οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση νόμιζαν ότι ο στόχος της φετινής (και όχι μονο) σεζόν έχει επιτευθεί αλλα λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο και την πάτησαν σαν μικρά παιδιά. Η ήττα της ομάδας στην Λιβαδειά έφερε την σε πολύ δύσκολη θέση τον σύλλογο-εταιρία που την επομενη Τεταρτη 18/04 παίζει τα ρέστα της κόντρα στον Πανιώνιο που και αυτός καίγεται για βαθμούς. Εάν στραβώσει και αυτό το mats και ο Εργοτέλης του Καράγιωργα νικήσει τον αδιάφορο πλέον Λεβαδειακό έρχεται στην Ξανθη για mats "Θάνατος σου , η ζωή μου".
Και εκεί είναι που κάποιος στην κορυφή της Ιεραρχίας θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις και ανακοινώσεις θα πρέπει να ρίξει ξανά τα μούτρα του και να παρακαλέσει τον κόσμο να στηρίξει την ""ΑΟΞΑΡΑ" ΜΑΣ" .
Μεταξύ μας όμως πιστεύω ότι θα βάλει λυτούς και δεμένους να πάρει το mats στην Νέα Σμύρνη παρα να στραφεί πάλι στον κόσμο. Γιατί ξέρει ότι θα φάει πολύ γιούχα. Απ' όσους βρεθούν στο γήπεδο την τελευταία αγωνιστική.
Ο κόσμος έχει βαρεθεί πια και δεν τρώει κουτόχορτο. Την τελευταία του ευκαιρία την έχασε μετά το παιχνίδι του Καυταντζογλείου πριν 2 χρονια. Ήταν η τελευταία ευκαρία που έδινε ο κόσμος στον Πανόπουλο να αλλάξει πολιτική.
Τα επόμενα 2 χρονια όχι μονο δεν άλλαξε πολιτική αλλα τήρησε την ίδια με χριστιανική ευλάβεια φτάνοντας ακόμα σε σημείο να τα βάλει με τους οργανωμένους γιατί τόλμησαν(!!!) να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για το ρεζιλίκι που παρουσιάζει η ομάδα. Αλλα η αλαζονεία και η υπεροψία πολλές φορες σε κανει να ξεχνάς και αυτό ταιριάζει γκάντι στην περίπτωση του μεγαλομετόχου.
Αλλα ο καιρός έχει γυρίσματα που θα βρεθείς να διαλέξεις ανάμεσα στο να γλύψεις εκεί που έφτυνες ή στο να βυθιστείς μονος και απαξιωμένος. Και ο καιρός αυτός μόλις έφτασε στα Πηγάδια...


1 σχόλιο: