Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Το καθήκον της




Ίσως ένα από τα πιο "θεαματικα" ημίχρονα που είδαμε φέτος στο γήπεδο μας με τις 2 ομάδες να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και να δημιουργούνε καλές ευκαιρίες μπροστά στις 2 εστίες. Βεβαια λίγο το άγχος της επιβίωσης για τον Εργοτέλη που έπαιξε foul επιθετικά στο δεύτερος  ημίχρονο, λίγο οι ανοιχτοί διάδρομοι που βρήκε η ομάδα μας συμβάλαν στο να δούμε 6 γκολ σε ένα 45 λεπτό.

Δεν χρειάζεται ανάλυση το παιχνίδι παρα μονο να αναφέρουμε ότι ο Εργοτέλης ήθελε αλλα δεν μπορούσε και ότι οι νέοι της Ξανθης έπαιζαν ωραία τσαμπουκαλεμένα για την φανέλα που φοράνε και το βάρος της ιστορίας που κουβαλάει το όνομα της. Ίσως να θίχτηκε και λίγο ο εγωισμός τους μετά το γκολ του Εργοτέλη που πανηγυρίστηκε από μεγάλο μέρος των φιλάθλων της Ξανθης κάτι που θεωρώ ντροπή και απαράδεκτη κίνηση. Για να πω την αλήθεια ούτε εγώ ήθελα να πέσει ο Εργοτέλης αλλα δεν ήθελα η ομάδα μου να είναι αυτή που θα τον σώσει. Ας κέρδιζε στις 28 υπόλοιπες αγωνιστικές την σωτηρια του.

Πρέπει να αισθανόμαστε και λίγο περήφανοι που δεν μπήκαμε στο τρυπάκη να το "χαρίσουμε" και να δώσουμε κι άλλη τροφή στους "καλοθελητές"
Λοιπόν ένα μπράβο από μένα στους ποδοσφαιριστές για την νίκη στον αποψινό αγώνα.

Να σταθώ λίγο σε αυτούς που πανηγύριζαν στα γκολ του Εργοτέλη και να ρωτήσω.
Θέλατε δηλαδή η Ξανθη να χάσει σήμερα από μια ομάδα που απέδειξε ότι δεν αξίζει να σωθεί?
Θέλατε να δώσουμε κι άλλο πάτημα για αρνητικά σχόλια?
Θέλετε να είμαστε και εμείς συνεργοί συντήρησης το σάπιου και στημένου ποδοσφαιρικού τσίρκου?

Πριν 2 χρονια η ομάδα σώθηκε την τελευταία αγωνιστική με διπλό μέσα στον Ηρακλή. Επειδή πολλά λεγόντουσαν εκείνο τον καιρό και το γεγονός ότι κάποια χρονια πιο πριν ο Ηρακλής σώθηκε μέσα στην Ξανθη ποσο περήφανοι νοιώσατε με την σωτηρια της ομάδας?

Εγώ πάντως έχω μια απορία. Θα βγούν οι παίκτες να βγάλουν ανακοίνωση για τον κόσμο που πανηγύρισε τα γκολ των κρητικών και να ζητήσουν συγγνώμη που δεν χάσανε?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου