Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Τελειώσανε τα ψέμματα !

Αύριο μπαίνουμε σε μία βδομάδα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί όπως ακριβώς και η προηγούμενη , δηλαδή εβδομάδα των παθών.Μπαίνοντας στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος βλέπουμε την ομάδα μας να έχει μπλέξει για τα καλά στο παιχνίδι του υποβιβασμού.
Η τραγική ειρωνεία σε όλα αυτά είναι ότι το όνειρο της Ευρώπης(και για όσους λένε ότι ποτέ δεν το πίστεψαν να πέσει φωτιά να τος κάψει)βρισκόμαστε μπροστά στο φάσμα ενός απροσδόκητου υποβιβασμού.Η τωρινή κατάσταση της ομάδας όμως δεν δείχνει να συγκινεί κανέναν Ξανθιώτη όμως,το γιατί είναι απλό.
Πριν 2 χρόνια και όταν η ομάδα βρέθηκε σε ανάλογη θέση ο κόσμος της πόλης ξεσηκώθηκε και βοήθησε την ομάδα διότι έβλεπε ότι εκείνη την περίοδο κάποιοι δεν θέλανε την ομάδα στην Α Εθνική και ήθελαν να την ρίξουν,έτσι λοιπόν επειδή δεν μας αρέσει να μας αδικούν και να παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας ΟΛΟΙ μαζί παίκτες-κόσμος-διοίκηση έγιναν μια γροθιά και τα κατάφεραν.
Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, πέρα από την τεράστια κοιλιά που σημείωσε η ομάδα και πολύς κόσμος απογοητεύτηκε(η μεγαλύτερη πίκρα για πολλούς ο αποκλεισμός από το κύπελλο) ήρθε και η στάση της διοίκησης να κάνει τον κόσμο παντελώς αδιάφορο.
Φτάνει μόνο να δούμε πως θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα , ευχή όλων να μην πέσει η ομάδα, ή μήπως όχι ?

1 σχόλιο:

  1. υγεια να 'χουμε, πασα'μ
    εταιρία μας, δεν ειναι..ΑΟΞαρα και στη Γ' εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή