Τρίτη 10 Απριλίου 2012

A.O.Ξ. είμαστε ΕMEIΣ!!!


Όπως είπα και σε άλλες αναρτήσεις ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής με τον Εργοτέλη για πολλούς ίσως να είναι ο σημαντικότερος στην Ιστορία της ομάδας. Και όταν λέω για πολλούς δεν εννοώ τον κόσμο της ομάδας. Εννοώ τον "μεγαλομετοχο", τους προεδρους, τους τεχνικούς συμβουλους, τους γενικούς αρχηγούς, τους ποδοσφαιριστές και όλους όσους ανήκουν και εργάζονται στην ΠΑΕ. Ένας ενδεχομενoς υποβιβασμός σημαίνει αυτόματα μείωση εσόδων. Είτε από τηλεοπτικά δικαιώματα, είτε από χορηγίες, διαφημίσεις, εισιτήρια και πάει λέγοντας. Και επειδή θα μειωθούν τα έσοδα της ομάδας ίσως θα μειωθούν και οι αποδοχές κάποιων καλοπληρωμένων παραγόντων, υπερτιμημένων ποδοσφαιριστών και ανθρώπων που δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ στην ομάδα. Νέοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν για "ψιλοδεκαρες", οι παλιοί θα αναγκαστούν να ψάξουν άλλη στέγη εάν θέλουν να παίξουν στην μεγάλη κατηγορια, οι καλοπληρωμένοι-βολεμένοι + AMΠAΛOI που δεν θα βρούν άλλη ομάδα κορόιδο θα δεχτούν μείωση στο συμβόλαιο ή θα μείνουν ελεύθεροι να πάνε στο καλο,ο κόσμος δείχνει να γυρνάει την πλάτη στην ομάδα-εταιρία και ο "μεγάλος" μένει μονος του.
Το θέμα όμως είναι άλλο. Ποια είναι η στάση που πρέπει να κρατήσει ο κόσμος. Προσωπικά δεν ξέρω πια ποια πρέπει να είναι αυτή.

Απαξίωση? Να τους αφήσει ο κόσμος να κοιμηθούν όπως στρώσανε και να περάσει ένα ήσυχο απόγευμα με την οικογένεια του?
Στήριξη? Να στηρίξει ο κόσμος αυτούς που τον βρίζαν και τον κατηγορούσαν, επειδή τους αποδοκίμασε στην 8 σερί!!! ήττα?
Παρουσία στο γήπεδο και απαξίωση με την νέα χρονια? Να σωθούμε φέτος και του χρόνου βλέπουμε... (τα ίδια και τα ίδια)?
Πάντως οποια και να είναι η στάση του κόσμου πρέπει να γίνει όσο πιο μαζικη γίνεται. Οι απλοί φίλαθλοι μαζί με τους οργανωμένους. Τέτοιες στιγμές δεν χωράνε διχασμοί και ίσως είναι η καλύτερη ευκαιρία να αλλάξει ο κόσμος την κατάσταση. Όσοι δεν είστε οργανωμένοι, πάτε στους οργανωμένους. Πείτε την γνώμη σας, ακούστε την γνώμη τους. Όσοι είστε οργανωμένοι δεχτείτε τον απλό κόσμο, ακούστε την γνώμη του, συζητήστε και βγάλτε από κοινού αποφάσεις. Γιατί η ομάδα είναι ΟΛΩΝ μας! Αυτοί είναι περαστικοί. Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ. Και όπως έχει δείξει πολλές φορες το παρελθόν ο κόσμος δεν κάνει ποτε λάθος.

O A.O.Ξ. ανήκει στον λαό του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου