Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Πέφτει η αυλαία...




Σήμερα 30ή και τελευταία αγωνιστική της Superleague. Η χρονια, όπως και οι προηγούμενες μπορούμε να πούμε ότι μας αφήνει και πάλι γεμάτους προβληματισμό και απογοήτευση. Η ομάδα τερματίζει και πάλι λίγους μόλις πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού σώνοντας την παρτίδα μια μόλις αγωνιστική πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Χάνοντας στην έδρα μας από όλους όσους χρειάζονταν βαθμούς, από ομάδες νεοφώτιστες, ομάδες που κινδύνευαν, χάνοντας από ομάδες που θα έπρεπε να κερδίζουμε από τα αποδυτήρια κι όλας.  Και αυτό που ενόχλησε τον κόσμο δεν ήταν μονο ότι χάvαμε αλλα το τραγικό ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα.

Οι μεταγραφές σε μεγάλο βαθμό δεν βγήκανε ούτε φέτος παρα μονο κάποιες εξαιρέσεις που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Η διοίκηση πιστη στην "εσωστροφικη" πολιτική της προχώρησε φέτος και λίγο παραπέρα. Να τα βάλει με τον μονο ενεργό σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας βάζοντας ακόμα και τους ποδοσφαιριστές στο κόλπο. Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα παραμένει ακόμα μυστήριο μιας και οι Fans δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα με κάποια ανακοίνωση. Και αν κρίνω από την στάση τους στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι πιστεύω πως εάν δεν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα δεν θα τους δούμε του χρόνου όπως τους έχουμε συνηθίσει.

Το αρνητικό σερί των 8 σερί ηττών, που αποτελεί και αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας συν τον αποκλεισμό από τον θεσμό του κύπελλο από την ομάδα του Πανσερραϊκού είναι ένα ακόμα κομμάτι του παζλ της αποτυχημένης χρονιας.

Το μονο που μπορούμε να κρατήσουμε από την φετινή χρονια είναι η καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα τον πρώτο γύρο και την νίκη επί του Ολυμπιακού στην έδρα μας.


Από εκεί και πέρα το απόλυτο 0.

Ας κοιτάξουν λοιπόν οι υπεύθυνοι να αλλάξουν την αρνητική εικόνα που έχουν δημιουργήσει γύρο από την ομάδα στις τάξεις τον φιλάθλων της γιατί δεν βλέπω να ξεπερνάνε του χρόνου τα 500 εισιτήρια διαρκειας. Είναι και οι καιροί δύσκολοι και δεν το δίνει το 100 euro εύκολα για κάτι που μονο στεναχώρια και απογοήτευση τον φέρνει τα τελευταία χρονια.




Y.Γ.: Σήμερα είναι η τελευταία φορα που βλέπουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Τους ευχαριστώ για την ανακοίνωση και ευχή μου να πάνε στο καλο. Με τους υπολοιπους θα τα πούμε και του χρόνου...

2 σχόλια:

  1. ..500 διαρκείας και πολυ τους είναι, τους αλήτες.
    η φετινη χρονιά, ηταν ενας εμετος, απο διοικηση και παιχτες.
    Στα τσακιδια ολοι τους.

    Λευτερια στην ΑΟΞαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Y.Γ.: Σήμερα είναι η τελευταία φορα που βλέπουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Τους ευχαριστώ για την ανακοίνωση και ευχή μου να πάνε στο καλο. Με τους υπολοιπους θα τα πούμε και του χρόνου..."

    Νομίζεις ότι τους βλέπεις τελευταια φορα.. Τωρα που έβαλαν και γκολ, παμε για 5ετη ανανέωση! :D Πάντως οι μάσκες πέσανε φέτος, όλοι έδειξαν ποιοι είναι στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή