Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Χαρές και πανηγύρια!


Με το σύνθημα άντε και του χρόνου και ο μεγαλομέτοχος και φίλαθλοι πανηγύρισαν μαζί την παραμονή της ομάδας στην Α Εθνική.
Αστειεύομαι φυσικά η φώτο είναι προ 2ετίας..(για να θυμούνται καποιοι)
Σώθηκε λοιπόν και φέτος η παρτίδα για την Ξάνθη η οποία πάλεψε να πέσει καθώς στο πρώτο μισό είχε συγκεντρώσει 24 βαθμούς, τελικά η τύχη και ο Λεβαδειακός χαμογέλασαν στην ομάδα μας και της δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχει για 24η συνεχή χρονιά στην Α Εθνική-Superleague.
Από εσάς σαν φιλάθλους δεν θέλουμε πολλά να αγοράζετε φτηνό διαρκείας να πηγαίνετε  στα ματς με τους μεγάλους και όταν κινδυνέψει άμα κινδυνέψει η ομάδα να είστε εκεί. Οι απαιτήσεις, οι φιλοδοξίες και τα όνειρα δεν έχουν θέση στην ομάδα ούτε και στο μυαλό του φιλάθλου, διότι τόσα χρόνια το έχουμε μάθει το παραμύθι.

Υ.Γ-Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία  να δούμε που θα φτάσει το σίριαλ διοίκησης και XanthiFans με τις σχέσεις των δύο να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. 
Αλλά όσο βαθαίνει το χάσμα τόσο μεγαλώνει και η δύναμη του κόσμου που συσπειρώνεται κάτι που αποτυπώνεται και στην τεράστια προσέλευση κόσμου που είχαν χθες οι XanthiFans στα γραφεία τους για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

1 σχόλιο: