Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΦΤΑΝΕΙ!!!!


Έως ποτε ρε λαμόγια? Έως ποτε θα προκαλείτε το κοινό αίσθημα με αποφάσεις ΝΤΡΟΠΗ για τον αθλητισμό? Έως ποτε θα κοροϊδεύετε το αγνό φίλαθλο κοινό με τα χατίρια στις "μεγάλες" ομάδες? Ποτε θα σταματήσετε να παίζεται πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των μικρότερων ομάδων και της επαρχίας? Γνωρίζοντας ότι άρχισε η εποχή κυνηγιού ψήφων ξέρουμε το σκεπτικό των αποφάσεων σας αλλα πείτε μας ρε ΛΑΜΟΓΙΑ, ποτε θα σταματήσετε να ΓΑΜΑΤΕ τα πάντα στην χωρα στο κυνήγι τις εξουσίας? Έως ποτε ρε λαμόγια?
Δεν με ενδιαφέρει εάν τραυματίστηκε η  Κουρομπύλια και η κάθε  Κουρομπύλια, με ενδιαφέρει ότι δεν έχετε τα αρχίδια να διακόψετε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και να τιμωρήσετε τον υπαίτιο. Όπως και να τον λένε αυτόν. Είτε Ολυμπιακό, είτε ΑΕΚ, είτε Παναθηναϊκό,ΠΑΟΚ, ΑΡΗ.... Τι πρέπει να γίνει δηλαδή? Να πεθάνει άνθρωπος για να τιμωρήσετε μια ομάδα με πολύ κόσμο?
Το περιστατικό στο "Xαριλαου" δεν ήταν το πρώτο και με τέτοιες αποφάσεις δεν θα είναι ούτε το τελευταίο. Και σταματήστε επιτέλους να αποπροσανατολίζετε τον κόσμο.
Ξέρουμε ότι σας συμφέρει να γίνονται επεισόδια στο γήπεδο.
Ξέρουμε ότι σας συμφέρει να καίγονται κτήρια "ntemek" ιστορικά.
Ξέρουμε ότι σας συμφέρει να σκοτώνονται άνθρωποι σε μια διαδήλωση.
Ο κόσμος ξέρει τι του γίνετε. Δεν τρώει κουτόχορτο!
Δεν έχετε δικαίωμα να παίζετε τις μονες απολαύσεις που έμειναν στον λαό αυτές τις εποχές. Μια Κυριακή είχαμε να ξεχαστούμε λίγο (όχι να ξεχάσουμε) και μας την ΓΑΜΑΤΕ σε κάθε ευκαιρία.
E, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

4 σχόλια:

  1. αλητεια...τα σκουληκια, εντελως αισχρα..εγιναν ακομα πιο σιχαμερη ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεμονωμένο περιστατικό ήταν, και σε μας έχει πέσει, και αλλού.
    Κατ'αρχήν ο Άρης τιμωρήθηκε...
    Για λαικισμο, ψήφους(με το μυαλό τους), για να αποκτήσουν ίσως νόημα ύπαρξης και για επιβεβαίωση και για οτιδήποτε άλλο έχουν στο μυαλό τους βρήκαν τον Άρη για να ξεσαλώσουν με τα παραληρήματά τους και τις αόριστες υποκριτικές ηθικολογίες τους, όταν σε άλλα γήπεδα "μεγάλων" ομάδων και φέτος γίναν αίσχη συνεχόμενα και 10 φορές περισσότερα,εδώ ο ίδιος διαιτητής σε τραυματισμό(ΜΕ ΚΕΡΜΑ) έλεγε στον επόπτη σήκω να τελειώνουμε κλπ. κλπ...Έλεος...
    Μη τρώτε ότι μας πασάρουν και τα χάφτουμε έτσι χωρίς να τα κρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν τιμωρήσουν το σκουλίκι για ένα πλαστικό μπουκάλι τότε τον βάζελο για τα σκηνικά στο ΟΑΚΑ τι πρέπει να τον κάνουν, να τον αποβάλλουν απο το πρωτάθλημα για πάντα? Και όταν βλέπεις να τιμωρούν έτσι μια ομάδα με τόσο κόσμο, τότε σκεφτείτε μόνο τι μπορεί να γίνει αν πέσει ένα μπουκάλι στο γήπεδο της Ξάνθης. Λαός ενωμένος, ποτέ νικημένος λέει το σύνθημα. Και όπως όταν διέλυσαν τον Ηρακλή δεν μίλησε κανεις, έτσι δεν θα μιλήσει κανεις όταν έρθουν να διαλύσουν κι εμας για να ανεβάσουν πχ τον πανβλακικό..Απλές υποθέσεις..Βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα όμως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κείμενο αυτό αποτελεί κραυγή απελπισίας σε μια εποχή που στην χωρα τα πάντα ζυγίζονται με το πολιτικο κόστος. Γνωρίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε επομένως δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση στο παραπάνω. Δυστυχώς όμως πολλά από τα επεισόδια είναι υποκινούμενα είτε από τις ομάδες ΑΜΕΣΑ, είτε ΕΜΜΕΣΑ μέσω τον φυλλάδων και τον φανατισμό που γεννούν. Χωρίς βεβαια να αποκλείω και ένα ποσοστό ηλιθίων που υπάρχουν σε κάθε κερκίδα.
    Ομάδες που είναι ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ θα έπρεπε να τιμωρούνται και σαν τέτοιες. Γιατί στην τελική η ατιμωρησία και τα χαντάκια είναι το πάτημα νέων επεισοδιων. Είτε από κόκκινους, κίτρινους, πράσινους κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή