Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Παραλήρημα Γατούλη και μικρές αλήθειες

Σε μια ώρα περίπου η ομάδα δίνει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Αντίπαλος η ομάδα νέων, τώρα το ερώτημα που γεννάται σε εμένα είναι ποια ομάδα νέων? Τα περισσότερα παιδιά αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα πλέον οπότε τι διαφορά θα έχει από το ''οικογενειακό'' διπλό?
Πέραν τούτου προσωπική εκτίμηση ότι δεν θα υπάρχουν παραπάνω από 300 άτομα στο γήπεδο ( πάλι καλά παίζουν πολλά Ξανθιωτάκια και θα πάνε συγγενείς και φίλοι) και αυτό γιατί όπως γράψαμε και σε παλαιότερη δημοσίευση ο κόσμος είναι κρύος, δεν βλέπει μεταγραφές δεν βλέπει κινήσει δεν βλέπει τίποτα. Το μόνο που κάνει η ΠΑΕ να χτυπήσει στο φιλότιμο στο πατριωτικό φιλότιμο του τύπου εμείς παίζουμε για σας εσείς τι κάνετε για μας? Ο κόσμος θα γυρίσει την πλάτη και φέτος το μόνο σίγουρο και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από άλλες χρονιές. Γιατί? Θα σας πω εγώ, όταν έχεις μια υγιή ΠΑΕ και έχεις κάλλιστα την δυνατότητα να χτυπήσεις Ευρώπη και όχι μόνο (δες τον Ατρόμητο που για πλάκα βγήκε 3ος φέτος) και δεν την αξιοποιείς αλλά πέραν τούτου με τις κινήσεις που κάνεις δείχνεις ότι πάλι για 24η συνεχή χρονιά που το λένε εκεί στα Πηγάδια και το περιφανεύονται θα κυνηγήσεις ΠΑΛΙ την παραμονή σου, πολλοί θα σου πούνε μέχρι εκεί είσαι, και σου απαντάω εγώ μέχρι εκεί θέλουν να σε έχουν διότι οι ίδιοι μέσα στην ΠΑΕ έχουν ρίξει το επίπεδο και δεν διεκδικούν τίποτα.
Για αυτό λοιπόν και ο κόσμος ρωτάει γιατί να πάρω διαρκείας για να βλέπω τα ίδια και τα ίδια?
Οι μεταγραφές που είναι?
Ο Πανόπουλος ή έστω ένας υπεύθυνος να βγεί να μας πει τους στόχους της ομάδας για την νέα σεζόν κάτι μια κίνηση..
Το καλοκαίρι περνάει και ένα πράγμα διαφαίνεται για ακόμη μια φορά θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές φοβούμενοι να κάνουμε το επόμενο βήμα το βήμα παραπάνω για αυτό λοιπόν τα διαρκείας σου δεν ξεπερνάνε τα 200 και άμα πάει έτσι δεν θα φτάσουν ούτε τα 1000.
Ένα πράγμα πρέπει να γίνει να τολμήσουμε να πάμε παραπέρα να κάνουμε το κάτι παραπάνω ειδικά έτσι όπως έχουν τα πράγματα είναι ευκαιρία.

2 σχόλια:

  1. οπως τα γράφεις, φιλε μου, κι ας λενε μερικοί για χωριάτες φιλάθλους..
    οχι στο παραμύθι...
    βαρεθήκαμε!!

    φέτος τα διαρκείας, θα είναι απο συγγενείς και φίλους.
    Δυστυχώς η ΠΑΕ, το μονο που κάνει είναι, απαξίωση των φιλάθλων και της ιστοριας του ΑΟΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eide kaneis apo konta thn omada shmera?entypwseis?pisteyw me 3 kales prosthikes mporoume polla fetos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή