Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Προβληματισμός για τις μεταγραφές

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας όσον αφορά τον τομέα των μεταγραφών. Το θέμα είχε ανακύψει εδώ και καιρό καθώς η μόνη ουσιαστική μεταγραφή είναι ο Ονουάτσι, ασχέτως αν παίκτες όπως ο Κούτεφ και ο Τριάδης χτυπάνε την πόρτα της 11αδας όπως επίσης και μερικοί νεαροί δείχνουν καλά στοιχεία. Η νίκη με 3-0 απέναντι στην
Ν. Σαλαμίνα έκανε για λίγο να ξεχαστεί το μεταγραφικό κομμάτι, όμως η άνοστη ισοπαλία με την ΑΕ Πάφου επαναφέρει τον προβληματισμό και όλα αυτά διότι οι μέρες περνάνε και δεν φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για μεταγραφές πρέπει να λάβουμε βασικά υπ όψιν ότι όσοι αποκτηθούν ακόμη προορίζονται για βασικοί, το θέμα είναι πότε θα αποκτηθούν πόσο γρήγορα θα εγκλιματιστούν και πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Υ.Γ-Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε κακοί αλλά πολύ φοβόμαστε ότι αυτοί οι ''περίπου 500 φίλαθλοι'' που αναφέρθηκαν στα δύο τελευταία φιλικά θα είναι και στα επίσημα. άντε στην καλύτερη να αγγίξουν τους 1000 .. μακάρι να βγω ψεύτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου