Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Φιλική τριάρα




Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Ξάνθη επικράτησε με 3-0 την ομάδα της Αμμοχώστου κερδίζοντας έτσι το ζεστό χειροκρότημα των 300 περίπου φιλάθλων που ήρθαν να απολαύσουν το παιχνίδι. Η ομάδα μας ξεκίνησε με Βιβιανή τερματοφύλακα, Μπέρτο, Κομεσίδη, Βάλλα, Μπαξεβανίδη στην άμυνα,  Βασιλακάκη, Ντάνι και Μάνταλο στο κέντρο, αριστερά Μαρσελίνιο, δεξιά Πλατέλλα ενώ στην επίθεση ο Μάρκοφσκι .
Το σκορ άνοιξε νωρίς στο 15ο λεπτό με σουτ του Πλατέλλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ενώ στο 21ο λεπτό ο Μαρσελίνιο με καταπληκτική προσπάθεια αδειάζει όλη την άμυνα των κύπριων και με ψύχραιμο πλασέ ανεβάζει το σκορ στο 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Ντάνι μετά από αδυναμία της άμυνας της Σαλαμίνας να διώξει γίνετε αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σούτ έξω από την περιοχή γράφει το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ και η αφορμή να κάνει μαζικές αλλάγες περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Τορομανίδη, Ράνο, Τριάδη, Γούτα,. Νάκα,  Δουμάνη, Αλτιπαρμακόφσκι ενώ νωρίτερα είχανε μπει Κούτεφ, Ονουάτσι,  Ζαρόπουλος,  Γκατσολάρι, Φλίσκας.
Αυτός βέβαια που έβγαλε πάλι μάτια ήταν ο Βούλγαρος Κούτεφ που κέρδισε το περισσότερο χειροκροτήματα δείχνοντας πως έχει όλα τα φόντα να κάνει πολύ σύντομα το μεγάλο άλμα.

http://www.youtube.com/watch?v=RHSN8ZM1Woc&feature=BFa&list=UUmk56YkczsQHgGWaocLmXkQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου