Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ξεμούδιασαν



Κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα το πρώτο φιλικό της ομάδας μας με την ομάδα των Κ-20. Οι 300 περίπου φιλάθλοι της ομάδας είχαν την ευκαρία για πρώτη φορά φέτος να δούνε τους παίχτες σε δράση αλλά και την νέα γενιά που θα αποτελέσει όπως δείχνουν τα πράγματα τον πνεύμωνα για τα επόμενα χρόνια της ομάδας. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας ο αγώνας είχε χαρακτήρα ξεμουδιάσματος και έτσι δεν είναι δυνατό αλλά και σωστό να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Άλλωστε τώρα χτίζετε η ομάδα.
Ανάλυση οπότε δεν αξίζει να κάνουμε.
Για την ιστορία η μεγάλη ομάδα επικράτησε με 2-0 με γκολ του Μάνταλου στο 5ο λεπτό και του Ονουάτσι στο 85ο λεπτό. Καταχειροκροτήθηκαν οι πιτσιρικάδες των Νέων αλλά και αυτών που κάνανε το μεγάλο άλμα στην πρώτη ομάδα. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν  Γκατζολάρι που ήταν πολύ κινητικός στο 1ο ημίχρονο, Πλατέλλας που έκανε πολλά τρεξίματα στην δεξιά πλευρά, Κούτεφ που είχε όμορφα ξεπετάγματα από τα πλάγια και όμορφο χειρισμό της μπάλας και Τσαμούρης που δείχνει με το καλημέρα ότι με σκλήρη δουλεία μπορεί να γίνει ο στόπερ που τόσο πολύ ψάχνουμε. 


Η ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε με τους: Βιβιανί, Μπέρτο, Βάλλα, Μπαξεβανίδη, Φλίσκα, Ντάνι, Γκατσολάρι, Πλατέλλα, Μάνταλο, Τριάδη και Μαρκόφσκι ενώ έπαιξαν και οι: Λυμπερόπουλος, Ζαρόπουλος, Ονουάτσι, Μαρσελίνιο, Κούτεφ, Αλτιπαρμακόφσκι, Βασιλακάκης, Τορομανίδης, Κομεσίδης.

Η ομάδα Νέων ξεκίνησε με τους: Λοντίγκιν, Λάσπατζης, Πατσατζόγλου, Σταθάκης, Κολλαράς, Καρυπιάδης, Ελληνίδης, Γούλας, Μπαρέττας, Ράνος και Καζάκης ενώ έπαιξαν και οι: Νάκας, Καθάριος, Δουμάνης, Κούτρας Αλ., Κούτρας Ν., Παπαδημητρίου, Χελιδώνης, Πασχαλάκης, Αποστολάκης, Ορφανίδης Λ., Ορφανίδης Π., Στεπανιάν, Βαλαβανόπουλος, Κριεζής, Παρασκευάς, Τουργαΐδης.


Επίσης κάτι που προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ από όλα ήταν η νέα φανέλα! Πιστεύω μια από τις ομορφότερες που είχαμε τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.

Φωτογραφία, βίντεο και συνθέσεις είναι από το site της ομάδας



Υ.Γ.: Γατούλη ...ξεμούδιαζε λίγο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου