Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Μίνι ανασκόπηση του ρόστερ

Θα επιχειρήσουμε να κάνουμε μια σύντομη αλλά αναλυτική ανασκόπηση του ρόστερ και του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.
Στον άσσο η ομάδα δείχνει υπερ-πλήρης με τον Βιβιανί να υπολογίζεται για βασικός, τον ''γερόλυκο'' Λυμπερόπουλο που όποτε χρειάζεται μπαίνει στα βαθιά και το μέλλον της ομάδας με Λοντίγκιν και Ζαρόπουλο να περιμένουν την ευκαιρία. Πέρυσι ο Λοντίγκιν είχε δοθεί δανεικός στον Εορδαικό όπου είχε 25 συμμετοχές και πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν, μήπως ήρθε και η ώρα του Ζαρό να δοθεί δανεικός να ψηθεί?
Στην άμυνα τώρα ίσως είναι το κομμάτι που πονάει πιο πολύ αυτην την στιγμή η ομάδα, ο Μπέρτος έχει πάρει σπίτι του την φανέλα του βασικού με τον Δήμο Μπαξεβανίδη και τον Δημήτρη Κομεσίδη να μπορούν άνετα να παίξουν στην συγκεκριμένη θέση εάν χρειαστεί. Στο κέντρο της άμυνας εκτός από τον Σπύρο Βάλλα δεν υπάρχει άλλο καθαρό σέντερ-μπακ με τον Κομεσίδη πέρυσι να αποτελεί λύρα εκατό στην συγκεκριμένη θέση όταν χρειάζεται. Από πίσω έχουμε τους μικρούς Γούτα και Τσαμούρη να περιμένουν και αυτοί την ευκαιρία τους. Τον Σταύρο Σταθάκη δεν ξέρω αν μπορούμε να τον υπολογίζουμε διότι ακούγεται ότι θα αποχωρήσει, στο αριστερό άκρο της άμυνας τώρα το απόλυτο κενό για εκείνη την θέση ο Ουζουνίδης θέλει παίκτη αλλά επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν ο Τσαμούρης παίρνει εντατικά μαθήματα ούτως ώστε όταν χρειαστεί να είναι ετοιμοπόλεμος. Οπότε εδώ κρίνεται σκόπιμο η απόκτηση ενός κεντρικού και ενός αριστερού αμυντικού που θα πρέπει να είναι εντακαδάτοι που λέμε! Μακάρι βέβαια να δοθούν ευκαιρίες και στα νέα παιδιά.
Στον χώρο του κέντρου τώρα Ντάνι , Βασιλακάκης, Φλίσκας και Γκατζολάρι δείχνουν ότι οι θέσεις 6 και 8 δεν χρειάζονται περαιτέρω ενίσχυσης και με τον πιτσιρικά Τορομανίδη να ψήνεται και αυτός με τους μεγάλους. Αριστερά ο Μαρσελίνιο έχει κλειδώσει την θέση και δεξιά ο Πλατέλλας αναμένεται να πάρει πολλές ευκαιρίες φέτος. Εδώ υπάρχουν από πίσω ο Καθάριος αλλά και ο Αλτιπαρμακόφσκι όπως και ο Μάνδαλος ο οποίος παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου.Τώρα Ονουάτσι , Κούτεφ, Τριάδης αν και επιθετικογενείς παίκτες πολύ πιθανό να τους δούμε και στα χαφ οπότε και εκεί οι θέσεις είναι πλήρης και τον επίσης νεαρό Δουμάνη να ψάχνει την ευκαιρία του.
Στην επίθεση τώρα έχουμε τον καλό και χρυσό μας Μάρκο Μαρκόφσκι που θα πλαισιώνεται από τον πιστολέρο του περυσινού πρωταθλήματος Νέων Αντώνη Ράνο(22συμ-21γκολ) αλλά και τον Γιώργο Λαζαρίδη που σε 22 συμμετοχές στην Football League 2 αφού πέτυχε 7 γκολ και βοήθησε την Νίκη Βόλου να ανέβει θα πάρει την ευκαιρία του. Εδώ ίσως η ομάδα κινηθεί  για την απόκτηση κάποιου έμπειρου παίκτη είτε θα ρίξει στα βαθιά τους μικρούς μπομπέρ.
Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν η ομάδα χρειάζεται ουσιαστική ενίσχυση στην άμυνα κέντρο και αρίστερα και ίσως στην επίθεση.
Υ.Γ-Ούτε ένας ούτε δύο αλλά δεκαπέντε παίκτες από το ρόστερ προέρχονται από την ακαδημία καιρός δεν ήταν? Άντε να παίρνουν και παιχνίδια τα παιδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου