Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Λίγα πράγματα




Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και την Α.Ε.Πάφου.
Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη φανερά επηρεασμένοι από την κούραση των διπλών προπονήσεων, των συνεχόμενων αγώνων αλλά και της ζέστης δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της κυπριακής ομάδας σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν 400 περίπου φίλαθλοι της ομάδας.
Η ομάδα μας παρέταξε το γνωστό πλέον 4-2-3-1 και ξεκίνησε με τερματοφύλακα των Λυμπερόπουλο, στο κέντρο της άμυνας Φλίσκα, Κομεσίδη, δεξί μπακ Μπέρτο, αριστερά Μπαξεβανίδη, στο κέντρο της μεσαίας γραμμής Ντάνι, Βασιλακάκη, δεξί χαφ τον Βούλγαρο Κούτεφ, αριστερό χαφ Μαρσελίνιο και Ονουάτσι κορυφή με Μάνταλο "δεκάρι".
Στο πρώτο 15 λεπτό η ομάδα της Πάφου πίεσε και είχε καλύτερη κατοχή της μπάλας, βγάζοντας πολλές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας μας χωρίς ωστόσο να απειλήσουν σοβαρά την εστία μας.
Στην συνέχεια η Ξάνθη βρήκε τα πατήματα της, κέρδισε την μεσαία γραμμή, προσπάθησε να αναπτυχθεί από τα πλάγια αλλά και ο Κούτεφ αλλά και ο Μαρσελίνιο δεν ήταν σε καλή μέρα και έτσι δεν καταφέραμε να γίνουμε ιδιαίτερα απειλητικοί. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 30ο λεπτό όπου μετά από σέντρα του Μαρσελίνιο στην στο πρώτο δοκάρι ο Μάνταλος ξέφυγε από 2 αμυντικός και με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Αυτή ήταν και η μόνη αξιόλογη φάση  στο ημίχρονο.
Με δυο αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Μαρκόφσκι στην θέση του Κούτεφ με τον Ονουάτσι να "τραβιέται" στα δεξιά και Βάλλας αντί του Φλίσκα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε από εκεί σταμάτησε με την Ξάνθη δηλαδή να έχει μια ανούσια κατοχή χωρίς να κάνει καποια μεγάλη ευκαιρία. Στο 60ο λεπτό περνάει ο Τριάδης στην θέση του Μαρσελίνιο, ο Γκατζολάρι στην θέση του Ντάνι, Ο Λοντίγκιν αντί του Λύμπε και ο Πλατέλλας στην θέση του Ονουάτσι.
Στο 65ο λεπτό περνάει στο παιχνίδι ο Ράνος στην θέση του Μάνταλου που ήταν πολύ κινητικός.
Το παιχνίδι λίγες φάσεις, τα ακραία μπακ έκοβαν όποια επίθεση των κύπριων που απείλησαν την εστία μας μόνο σε μια φάση και αυτό σε στημένη αλλά εκεί φάνηκε το τεράστιο ταλέντο του Γιούρη Λοντίγκιν που "ψάρεψε" την μπάλα από το "γάμα" της εστίας του κρατώντας το μηδέν στην άμυνα.
Επίσης αγωνίστηκαν ο Τορομανίδης που πέρασε στην θέση του Βασιλακάκη και ο Γούτας αντί του Μπέρτου.
Διακριθέντες σήμερα  Μάνταλος, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Πλατέλλας
Απογοήτευσαν λίγο Κούτεφ, Τριάδης, Ονουάτσι, Βασιλακάκης, Μαρκόφσκι

Παραλειπόμενα:
Από την Β1 και με παρέα τους Πιαλόγλου - Παπαδημητρίου παρακολούθησε το παιχνίδι ο μεγαλομέτοχος την ομάδας Χρήστος Πανόπουλος που φάνηκε λίγο προβληματισμένος με το θέαμα.
Καταχειροκροτήθηκαν Γαρμπόζης, Μελλισάς κατα την αλλαγή τους που ανταπέδωσαν με την σειρά τους.

Σχόλιο:  Ελπίζουμε να αρχίσει να σκέφτεται πιο έντονα το θέμα των μεταγραφών η ομάδα. Με 3 προσθήκες θωρακίζουμε το υπάρχον ρόστερ και με σοβαρή δουλειά θα κάνουμε παπάδες φέτος



Foto http://www.skodaxanthifc.gr/

1 σχόλιο:

  1. αδερφέ, συμφωνώ, σε ολα, εκτός απο την κριτική στον Τριαδη... νομίζω ηταν αρκετά θετικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή