Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Μια μέρα στον καφέ....



-'Ελα ρε φίλε, τι κάνεις;
-Μια χαρά αδερφέ, εσύ;
-Καλά και εγώ. Τι λέει; Διαρκείας πήρες φέτος;
-Τι διαρκείας να πάρω ρε φίλε; Να πάω να δώ τι; Αφού κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Βαρέθηκα!
-Εντάξει μωρέ, υπάρχουν και χειρότερα. Φαντάσου να ήσουν σαν την Κέρκυρα ή τον Λεβαδειακό.
-Δηλαδή εκεί μας συγκαταλέγεις; Με την Κέρκυρα και την Λειβαδειά;
-Όχι ρε φίλε απλά από το να παίζω κάθε χρόνο την παραμονή μου την τελευταία αγωνιστική το προτιμώ έτσι. Και ποτέ δεν ξέρεις. Η επόμενη χρονιά μπορεί να είναι η δική μας.
-Είσαι ευχαριστημένος δηλαδή με την κατάσταση αυτή;
-Όχι αλλά εαν δεν πάω και εγώ σαν οπαδός της ομάδας στο γήπεδο ποιος θα πάει να στηρίξει την ομάδα;
-Έτσι όπως τα έκανε ο Πανόπουλος καλά να πάθει. Δεν έκανε και λίγα. Μέχρι και ανακοινώσεις εναντίων του κόσμου έβγαζε. Άσε και με τους άλλους τους παρετρεχάμενους του. Χειρότερους δεν μπορούσε να βρεί. Ο ένας σαν να μην υπάρχει και ο άλλος λες και είναι ο μαμιάς του χωριού. Ας μείνει μόνος του με τους αυλικούς του.
-Τι να σου πω; Ότι έχεις άδικο; Αλλά σκέψου πως απέχοντας πρώτον δεν αλλάζεις τίποτα και δευτερον στερείσαι την ομάδα ΣΟΥ. Αξίζει;
-Όχι αλλά απο το να πηγαίνω μέχρι τα Πηγάδια... Άλλο και αυτο! Τόσο ωραίο γήπεδο είχαμε εδώ μέσα στην πόλη πήγε και έκανε γήπεδο στα Πηγάδια.
-Και τι έγινε; Άλλες ομάδες πολύ πιο μεγάλες με πολύ πιο ιστορικές έδρες αλλάξαν γήπεδο. Και αυτά είναι έξω από την πόλη.
-Άσε που δεν έχω και λεφτά για διαρκείας.
-Καλά πάνω σε αυτό δεν μπορώ να σου πώ τίποτα. Αλλά σκέψου πως αγοράζοντας διαρκείας μπορείς να δεις 15 ματς με 80 ευρώ. 5,5 ευρώ το ματς σου βγαίνει. Πιστεύω τόσο μπορείς να βρείς εαν θέλεις πραγματικά να δεις την ομάδα.
-Άντε καλά όλα αυτά. Τι παίκτες θα παω να δω φέτος; Πήρε τίποτα καλό;
-Όχι δεν πήρε και τίποτα σούπερ σπουδαίο αλλά γέμισε η ομάδα με Ξανθιωτάκια πιτσιρίκια. Δικά μας παιδιά. Αυτό δεν ήθελες και εσύ κάποτε;
-Καλά ναι, εννοείται πως γουστάρω να παίζουν Ξανθιωτάκια. Τουλάχιστον αυτά μπορεί να παίξουν με πάθος για την ομάδα και την φανέλα της.
-Και εμείς δεν θα πάμε να τους χειροκροτήσουμε;

1 σχόλιο:

  1. ναι ρε Πέτρο..θα παμε...αλλά μόνο σ' αυτά τα παιδιά, το χειροκροτημα..οχι τα τομάρια, με τις ανακοινώσεις..και ολη την υπόλοιπη αλητεία των Πηγαδίων.

    ..μην δω, κανεναν να θεοποιεί Βαλλες, Λυμπεροπουλους και λοιπούς υπαλλήλους..και εξω στο δρόμο να τους πετύχω, ούτε για να τους φτυσω δεν θα γυρίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή