Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΠΑΕ - XanthiFans Μέρος 2ο


Tα όσα γίνανε την περσινή σεζόν ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο και στους οργανωμένους φαίνεται ότι δεν έχουν ξεχαστεί από κανέναν. Όμως δεν σταματάει εκεί το θέμα, λόγια ανθρώπων της ΠΑΕ που κακολογούν συνεχώς τον κόσμο αλλά και την ανάπτυξη του club δεν αφήνουν αδιάφορο κανέναν. 
Έρχεται γνωστό μέλος της ΠΑΕ και μιλάει για στασιμότητα του συνδέσμου και λίγο κόσμο, εδώ τώρα τι να πει κανείς?? Όταν δηλαδή μια ομάδα που 23 χρόνια στην Α Εθνική δεν έχει να δείξει τίποτα εκτός από τις 3 εξόδους στο UEFA. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει πάρει την κάτω βόλτα και έχει βαλτώσει στις θέσεις λίγο πιο πάνω από την σωτηρία, μια ομάδα χωρίς στόχους και προοπτικές που 2 χρόνια τώρα δεν έχει βγει κανένας να μιλήσει για ξεκάθαρους στόχους. Που θυμούνται τον κόσμο όποτε τους συμφέρει. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι οργανωμένοι μέχρι στιγμής όπως όλα δείχνουν φέτος δεν θα πάνε στο γήπεδο διότι κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται και τα λόγια του ΄΄μεγάλου΄΄ μείνανε και κινδυνεύουν να διώξουν και αυτούς τους λίγους που μείνανε..

2 σχόλια:

  1. φέτος η χρονιά, θα είναι με συγγενείς ή φίλους... μόνο εμεις, τα αρρωστακια ασχολούμαστε με την ΑΟΞαρα..και φυσικά, γνωριζόμαστε ολοι μεταξύ μας...

    οι ίδιοι και οι ιδιοι "γραφικοί".
    αφού ο μπακάλης, εχει υποβαθμίσει τοσο το μαγαζί και το προϊόν του, άξιος της μοίρας του.
    Δεν τον νοιάζει μία, δεν μας νοιάζει 10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πανό και η ΠΑΕ έχει κάνει πολλά λάθη με τον κόσμο της Ξάνθης αλλά με τους απλούς φιλάθλους... για τη σχέση μεταξύ της ΠΑΕ και των XANTHIFANS πιστεύω πως έχουν το ίδιο μερίδιο ευθύνης και οι δύο πλευρές. Οι Xanthifans αν δεν πάνε στο γήπεδο φέτος ο λόγος δε θα είναι η κόντρα αλλά το ότι δε θα έχουν 40 αρια εισιτήρια ή δε θα μπορέσουν να μπουν τζάμπα (να λέγονται αυτά) . Αν ήταν η κόντρα ο λόγος θα στήριζαν και τον ταμεία τους το Γιώργο όταν παρατήθηκε από το Δ.Σ της ΠΑΕ και όχι όπως έκανα στο τελευταίο παιχνίδι με τον εργοτέλη δημιουργώντας κερκίδα ενώ είχε αποφασιστεί αποχή. Αλλά ξέχασα αυτό το κάναν οι sick boys και όχι οι xanthifans.

    ΑπάντησηΔιαγραφή