Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Πλήγμα με Κομεσίδη και παραλειπόμενα

Σε μαγνητική τομογραφία αναμένεται να υποβληθεί μέσα στην εβδομάδα ο Δημήτρης Κομεσίδης μετά τον τραυματισμό που είχε στο φιλικό με την Βέροια. Αν όντως έχει πρόβλημα θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για την ομάδα καθώς και ο Σπύρος Βάλλας δεν είναι έτοιμος εν όψη πρεμιέρας λόγω του τραυματισμού του.Το φιλικό με την Βέροια έδειξε ότι η ομάδα δεν είναι απολύτως έτοιμη μια μόλις βδομάδα από την έναρξη του πρωταθλήματος. Από την άλλη την ήττα εντός έδρας με 2-1 γνώρισε και ο αντίπαλος μας ΟΦΗ από τον Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ. Οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, μόνο τους όπλο ο κόσμος τους που από το χθεσινό φιλικό (2.000 άτομα) έδειξε έτοιμος να στηρίξει την ομάδα στα δύσκολα.
Βέβαια για το δικό μας το ματς θα πρέπει να δούμε ότι η Βέροια έκανε πρόβα τζενεράλε και ο Μάκης Χάβος πραγματοποίησε μόλις τρεις αλλαγές για αυτό και η Βέροια εμφανίστηκε πιο έτοιμη.
Όλα στο γήπεδο λοιπόν και περιμένουμε το πρώτο 15ήμερο του Σεπτέμβρη να πάρουμε κανέναν ελεύθερο που έχει ξεμείνει να κλείσουμε καμία τρύπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου