Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Mήνυμα προς μαθητευόμενους

Η κατάσταση που επικρατεί στον οικονομικό τομέα αλλά και στην αδράνεια των αρχί-''σκάουτερ'' της ομάδας (Παπαδημητρίου-Κωνσταντινίδη) να μπορέσουν να βρουν παίκτες δίνεται μια τεράστια ευκαιρία στους νεαρούς παίκτες να βγουν μπροστά και να παλέψουν με το καλημέρα για μια θέση στην ενδεκάδα. Αυτό λοιπόν για το οποίο χτυπιόταν ο Χάρης από την Μικρή Κερκίδα να μπουν στην ομάδα παιδιά από την ακαδημία ουσιαστικά φέτος έγινε σε τεράστιο βαθμό. Να σκεφτεί όμως κανείς ότι η καλή φουρνιά των ΤΕΠ με τα πρωταθλήματα και τις ευρωπαικές διακρίσεις έμεινε στην αφάνεια  και μόνο ο Μπέρτος ουσιαστικά και ο Μάνδαλος έχουν συνεχίσει από εκείνη την ομάδα.
Η χρονιά θα είναι δύσκολη τα είπαμε, ήταν ευκαιρία να πάμε μπροστά και αυτά τα είπαμε αλλά ο φόβος του οικονομικού ανοίγματος καραδοκεί. Περιμένουμε με αγωνία τις επόμενες κινήσεις όχι ότι θα είναι πολλές , ένας επιθετικός και ένα αριστερό μπακ οι σίγουρες προσθήκες και μετά ότι προκύψει...

.Υ.Γ-Πολλοί απορούν πότε και αν βγει κάποιος υπεύθυνος από την ΠΑΕ να ανακοινώσει τους στόχους της ομάδας, τις προσδοκίες την κίνηση των εισιτηρίων και γενικότερα θέματα για  την κατάσταση που επικρατεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου