Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ο κατάσκοπος # ΟΦΗ-ΞΑΝΘΗ #


Εγκαινιάζουμε κάτι νέο στο blog μας, πριν από κάθε παιχνίδι λοιπόν ο ''κατάσκοπος'' θα είναι εδώ για να αναλύει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου.Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι προβλήματισμένος σχετικά με το παιχνίδι διότι πολλοί παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση ενώ άλλοι είναι άπειροι. Βασικό του όπλο η μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τον ΟΦΗ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που αναμένεται να αποτελέσει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την άμυνα μας.
Το σύστημα 4-1-4-1 θα χρησιμοποιήσει ο Αναστόπουλος με τους Γουναρίδη κάτω από τα δοκάρια καθώς είναι πιο έτοιμος από τον Σαχσανίδη και τον Βαιμάκη.Μονιάκης, Χαριτωνίδης, Σόουζα και Βαντό στην άμυνα, (ο Χαριωνίδης αποτελεί παιδί των ακαδημιών μας της χρυσής εκείνης ομάδας με τα 2 πρωταθλήματα ΤΕΠ που δυστυχώς σχεδόν κανείς τους δεν αξιοποιήθηκε).
Μπροστά από τους αμυντικούς θα παίξει ο Μπανούσης , στον άξονα σε ρόλο ελεύθερου ο Ματίας Βερόν ο οποίος όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βγάλει 60-70 λεπτά αγώνα και δίπλα του σε ρόλο κόφτη ο Ζαχαράκης. Δεξιά θα παίξει ο Κουτσιανικούλης, αριστερά ο Ζορμπάς και στην κορυφή μόνος του ο Παπάζογλου.

2 σχόλια:

  1. ισως, να τον υποτιμω, αλλα ο Κουτσιανικουλης ειναι ετοιμος να παιξει??
    εχει να παιξει καιρο..θα ειναι αυτος κινδυνος για την αμυνα μας??
    θα τον καταπιει ζωντανο ο Φλισκας (αν παιξει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο είναι ο μόνος παίκτης μονάδα πάνω στον οποίο μπορούν να στηριχτούν

      Διαγραφή