Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Όφη - Ξάνθη

Βασικά καλησπέρα σας, το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας για την φετινή σεζόν έγινε σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πολλοί ήταν αυτοί που πριν το ματς είχαν βγάλει τον τελάλη και πανηγύριζαν για το πρώτο διπλό, μέσα σε όλους αυτούς και εγώ όλη την βδομάδα το έλεγα και το πίστευα. Την Κυριακή όμως και λίγες ώρες πριν το παιχνίδι καθώς πήγαινα στο γήπεδο άρχισε να με πιάνει ένα άγχος και μια ανασφάλεια για την έκβαση του αγώνα. Το παιχνίδι λοιπόν ξεκινάει με τους Κρητικούς να πατάνε πιο καλά και με την ώθηση του κόσμου να προσπαθούν για το καλύτερο, για όσους είδαν το ματς να τους πω κάτι που ίσως να μην καταλάβανε, σήμερα είδαμε έναν Όφη να δίνει το 75 % από αυτό που θα δώσει στο φετινό πρωτάθλημα αν δεν ενισχυθεί, μια ομάδα άπειρη, νεανική χωρίς τον παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά, πέρυσι που τους μαζέψανε από τις παραλίες τέλη Σεπτέμβρη για να παίξουν είχαν καλύτερη ομάδα φέτος δεν μου άρεσε καθόλου.
Ας έρθουμε όμως στα δικά μας, η ομάδα σήμερα παρουσιάστηκε ανέτοιμη, χωρίς πειθαρχία στο παιχνίδι της, χωρίς καθαρό μυαλό. Έλεγα πριν το παιχνίδι ότι 20 λεπτά να έπαιζε μπάλα η ομάδα το παιχνίδι θα είχε καθαρίσει, δυστυχώς όμως δεν έπαιξε.
Απογοητεύτηκα διότι περίμενα παραπάνω πράγματα στο κάτω κάτω παίζεις με μια ομάδα που σε ένα μήνα μπορεί να μην παίζει και στην κατηγορία. Σε προσωπικό επίπεδο με απογοήτευσαν πάρα πολύ ο Μάνδαλος και ο Βασιλακάκης ήταν σαν να μην έπαιζαν σήμερα, όπως και ο Μαρκόφσκι. Πιστεύω πάντως ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα από πέρσυ.
Iκανοποιημένοι οι φίλαθλοι του Οφη με το Χ και σαν κοινό στόχο των 2 ομάδων την σωτηρία όπως λέγανε καθώς η ομάδα μας δεν τους ενθουσίασε ιδιαίτερα..

-Στο νοσοκομείο πήγε ο Μαρσελίνιο μετά το παιχνίδι μετά την αγκωνιά που δέχτηκε από τον Μονιάκη, σοβαρό χτύπημα στη μύτη και για τον Μαρκόφσκι ίσως να του έσπασε κιόλας του παιδιού.
-Φανερά ενοχλημένος με πολλούς παίκτες της ομάδας ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του παιχνιδιού.
-Πέρσυ μέσα στον Όφη είχαμε χάσει οπότε εγώ μετράω +1 βαθμό σε σχέση με πέρσυ και σειρά έχει η Αεκ που πέρσυ μας είχε κερδίσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου