Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Oεο ;

Γιατί άραγε όλα τα ΜΜΕ της πόλης εκτός από το blog μας το xanthisports.gr και το blog των sickboys που τέθηκε ξανά σε λειτουργία δεν σχολίασαν και δεν ανέφεραν καθόλου τα όσα υπόθηκαν στην συνάντηση οργανωμένων μεγαλομετόχου ; Τελικά κάποιοι όντως ζούν για το μεροκάματο και για ότι αρπάξει ο πισινός , καθώς δεν εξηγείται αλλιώς η απόκρυψη της μεγαλειώδους αυτής κουβέντας.
Ο κόσμος μέρα με την μέρα αποδεικνύει ότι χαζός δεν είναι , παρόλα αυτά έχουμε το απόλυτο ξεβράκωμα όλων των υπαλλήλων της ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ .
Η όλη ιστορία όμως δεν έχει να κάνει με τα συνθήματα και τις αποδοκιμασίες της Κυριακής η οργή του κόσμου από τα λάθη και τις απροσεξίες τις ΠΑΕ τόσα χρόνια έχει φτάσει στον μεγαλύτερο βαθμό και η όποια κατάσταση επιδεινώνεται με τα 8 σερί αρνητικά αποτελέσματα που οδήγησαν σε ρεκόρ αρνητικών αποτελεσμάτων στην ιστορία της ομάδος.
Οι διοίκηση είναι σε θέση μάχης το ίδιο και οι οπαδοί το θέμα είναι ποιος θα υπερισχύσει , ο τολμηρός ή ο ισχυρός ;

4 σχόλια:

  1. δεν ξερεις, γιατι κανουν γαργαρα??

    γιατι ειναι "υπαλληλοι-σκουληκια" του αφεντικου τους Πανοπουλου..φοβουνται να γραψουν την αληθεια, για να μην χασουν μερος απο τα φραγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω και αυτους που ανεφερες δεν ειναι οσα αρπαξει ο πισινος τους ε?
    Στον κωλο τους εγκανια κανουμε οποτε γουσταρουμε
    ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηρεμα παιδια ,εχει ο καιρος γυρισματα, αλλα σας παρακαλω κρατηστε την ψυχραιμια σας και τωρα στα δυσκολα δειξτε το επιπεδο σας , το επιπεδο του γνησιου Ξανθιωτη φιλαθλου.
    ΑΟΞΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''Ston kolo sas egainia kanoume''
    xa xa xa xa a xa
    kaloooooooooooo.xa xa xa xa xa
    to klevo

    ΑπάντησηΔιαγραφή