Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

H επόμενη μέρα


Πέρασε λοιπόν και το παιχνίδι με τον Πας με ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα που την βάζει για τα καλά πια δεδομένης της αγωνιστικής της κατάστασης σε περιπέτειες. Το κλίμα που επικρατεί είναι βαρύ και αυτό φαίνεται τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και έξω απ αυτό. Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η βεντέτα που άνοιξε μεταξύ Πανόπουλου και XanthiFans με αφορμή τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από την πλειοψηφία των 800 ατόμων που τόλμισαν να πάνε στα Πηγάδια.
Ο μεγαλομέτοχος λοιπόν όντας συζητήσιμος και διαλακτικός είπε ένα απλό <<Άντε και μαμηθείτε που θα βρίσετε εσείς εμένα>> και σηκώθηκε και έφυγε. Κάνοντας έτσι και αυτούς τους λίγους που έχουν μείνει να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο οριστικής απομάκρυνσης τους από το γήπεδο.
Τα όσα ειπώθηκαν λοιπόν στην σημερινή συνάντηση αποτέλεσαν κύρια μορφή συζήτησης σε όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα της πόλης και όλοι μείνανε έκπληκτοι με την σκληρή γλώσσα του Πανόπουλου.
Όλοι λοιπόν περιμένουν να δούν τόσο την στάση των οργανωμένων όσο και αυτή της ΠΑΕ αν θα βρεθεί λοιπόν η χρυσή τομή ή αν οδηγηθούμε σε πλήρη ρίξη των σχέσεων τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου