Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

# Το 3ο Ημίχρονο # Ξάνθη-Πας

Πριν το παιχνίδι οι περισσότεροι ήταν αισιόδοξοι για ένα θετικό αποτέλεσμα. Λίγο ο εγκλεισμός που είχαν υποστεί , λίγο τα χρηματικά πρόστιμα , λίγο και η αγωνιστική κατάσταση του αντιπάλου(τι λες τώρα ρε μπαγλαμά θα μου πείτε..) μας είχαν γεμίσει αισιοδοξία.
Αν και μπήκαμε πιο δυνατά στο ματς έγινε αυτό που γίνεται πάντα στα τελευταία παιχνίδια,η υπεροχή στο γήπεδο σε συνδυασμό με την απέλπιδα προσπάθεια να μπει κάποιο γκολ αφήνει πάρα πολύ μεγάλα κενά πίσω στην άμυνα και αυτό μας το έχουν αποδείξει τα προηγούμενα παιχνίδια στα Πηγάδια.Έτσι ήρθε μια φάση και ένα λάθος του Βιβιανί να μας φέρουν πίσω στο σκορ,σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το 0-2 και μας έστειλε για 7η συνεχή φορά στο καναβάτσο.
Σε όλα τα άλλα ήρθαν να προστεθούν και οι εξής δηλώσεις του Πανόπουλου που για κάποιον που ασχολείται με την ομάδα θα βρεί άλλες 5 παρόμοιες στο παρελθον. <<Είμαστε μέσα στα σκατά και θα κοιτάξουμε να βγούμε. Δεν φταίει ούτε ο προπονητής ούτε οι παίκτες. Θα σταθώ στους φιλάθλους που για πρώτη φορά βρίσανε εμένα και τους παίκτες(αυτό για το πρώτη φορά δεν στέκει θυμίσου http://www.sportdog.gr/article/90165/ta-laika-dikasteria-kai-e-suggnome-tou-pialoglou) Όπως έχω πει σε ανύποπτο χρόνο δεν υπάρχει άνθρωπος στο ελληνικό ποδόσφαιρο που να έχει προσφέρει και να μην έχει φύγει βρισμένος>>. 
Μέσα λοιπόν σε όλα αυτά περιμένουμε σήμερα το πρωί με μεγάλη ανυπομονησία την συνάντηση του το πρωί με τους οργανωμένους και τι θέλει άραγε να τους πει.. 

3 σχόλια:

  1. αντε πηγαινετε τωρα, να σας τραβηξει το αυτι ο Πανοπουλας και να σας κανει ντα...
    και 'σεις φυσικα να κλαιγεστε, σαν τα παιδακια...
    να μην ξεχασετε να του κανετε τεμεναδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή