Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

# 3ο Ημίχρονο # Ατρόμητος - Ξάνθη

Θέλησα να τελειώσουν όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής για να γράψω τα της ομάδας. Αν έγραφα χθές θα έλεγα οτι μπαίνουμε  σε περιπέτειες, σήμερα όμως φαίνεται ότι έχουν ξεκαθαρίσει οι υποψήφιοι για την Football League και αυτοί θα είναι η Δόξα, ο Πας και η Κέρκυρα.
Στα της ομάδος θα σταθώ στο ότι σε ένα κατά τα άλλα κομβικό παιχνίδι ο Ουζουνίδης βρήκε την ευκαιρία να κάνει πειραματιζμούς στην 11αδα και χρησιμοποίησε έναν τερματοφύλακα που τις χρονιές που χρειάστηκε να παίζει βασικός κινδυνέψαμε με υποβιβασμό. Επίσης το δίδυμο Βάλλας-Στάσιακ θυμούνται όλοι τι ματς είχε κάνει στις πρώτες αγωνιστικές. Από εκεί και πέρα για τον Σουάνη δεν μπορώ να γράψω κάτι ρε παιδιά, γιατί στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι ο μόνος που δείχνει τέτοιο ζήλο για να βοηθήσει αλλά δεινός σκόρερ δεν ήταν ποτέ τι να κάνουμε.
Δεν θέλω να σταθώ καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι μπορεί να παίξαμε σε γενικές γραμμές καλά, μπορεί να παίζαμε με μια ομάδα που είναι ότι καλύτερο έχει φανεί μετά από τον Βάζελο και τον Γαύρο αλλά ως εκεί.
Αυτό που εξοργίζει είναι οι δηλώσεις παραγόντων μετά το παιχνίδι που έκαναν λόγω για κακιά διαιτησία. Όλες αυτές οι δηλώσεις μικραίνουν τον σύλλογο, τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο και αν μια ομάδα αξίζει την νίκη τότε κανένας διαιτητής δεν μπορεί να της την στερήσει.
Την Κυριακή οι XanthiFans κάνουν κάλεσμα στον κόσμο της Ξάνθης να βοηθήσει την ομάδα της πόλης του και όχι την εταιρία όπως κάποιοι αποκαλούν. Αυτό που θα έπρεπε όλοι να καταλάβουν είναι ότι η ομάδα είναι ιδέα και όχι μαγαζί , και εμείς είμαστε οπαδοί-φίλαθλοι και όχι πελάτες.

1 σχόλιο:

  1. ΧanthiFans ιδεα
    θα πεθανει τελευταια

    ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
    ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή