Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Σημαντική προσθήκη και σημαντική αποχώρηση


Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή STEVEN ULRICH LOHORE GOHOURI.


Έτσι λοιπόν η ομάδα μας ανακοίνωσε την απόκτηση του πανύψηλου Ιβοριανού στόπερ που σε ηλικία 32 ετών έρχεται να πλαισιώσει τους Γούτα-Βάλλα-Τσαμούρη.
Η αγοραστική του αξία σύμφωνα με το transfermarket.co.uk ανέρχεται στις 875 χιλιάδες λίρες Αγγλίας. Η θητεία του άλλωστε στις Παρί Σεν Ζερμέν,Γκλάντμαπχ, Γιούνγκ Μπόις και Γουίγκαν αποδεικνύουν την ποιότητα που συνοδεύει το όνομα του παίκτη που μετράει και 13 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα  Ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία και μεγάλες παραστάσεις που γεννά προσδοκίες στους φιλάθλους της ομάδας. Περιμένουμε να τον δούμε λοιπόν και σε αγωνιστικούς ρυθμούς αρχής γενομένης από το προσεχές φιλικό με την βουλγαρική Πιρίν στις 4 Ιουλίου στο γήπεδο των Πηγαδίων.


Μέσα στον ενθουσιασμό των φιλάθλων για την μεταγραφή Γκοχουρί, έρχεται και η έκπληξη για την απροσδόκητη αποχώρηση του Ράιαν Σμίθ. Ηταν γνωστό ότι ο Άγγλος εξτρεμ είχε από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα και ίσως αυτός να ήταν ο καθοριστικός λόγος απομάκρυνσης του. Έτσι λοιπόν δεδομένη γίνεται η ανάγκη για την απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα. Βεβαίως μπορεί να βρεθούμε και προ εκπλήξεως καθώς στην συγκεκριμένη θέση αγωνίζεται και ο Μαρσελίνιο όπως και ο Πλατέλλας (είναι η φυσική του θέση) οπότε μπορεί να αποκτηθεί μόνο ένα δεξί χαφ..

Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται ακόμη 2 με 3 μεταγραφές. Οι θέσεις του επιθετικού αλλά και του αμυντικού μέσου είναι αυτές που προέχουν ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να ποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης που θα μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκαίρια τόσο ως επιτελικός όσο και ως δεξιός μέσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου