Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ας είμαστε ρεαλιστές


Η 48ωρη απεργία των ΜΜΕ για το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν επηρέασε όπως φαίνεται τα μεταγραφικά της ομάδας και βγήκαν στο προσκήνιο τρία ονόματα ποδοσφαιριστών που αναμφίβολα αποτελούν τροφή για σκέψη. Όνομα no1 λοιπόν είναι αυτό του Λουτσιάνο Γκαλέτι, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Αργεντινό αλλά το γεγονός ότι έχει να αγωνιστεί 3 χρόνια αλλά και το κασέ που συνήθιζε να έπαιρνε κρίνουν απαγορευτική την μεταγραφή του έστω και σαν ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Όνομα no2, Τζούνιορ Σίλβα ο 37χρονος μέσος ακούστηκε σαν επιλογή του Νίκου Καραγεωργίου. H εμπειρία του αλλά και η ποιότητα στο παιχνίδι του είναι αυτά που τον ξεχωρίζουν, αρνητικό της όλης υπόθεσης η ηλικία του. Βέβαια θα έλεγε κανείς ότι μαζί με τον Ντιέ θα έδινε άλλη αίγλη στο κέντρο της ομάδας αλλά βέβαια θα μπορούσε να αποτελεί και εναλλακτική ο ένας του άλλου. Τελευταίο όνομα και κατά προσωπική άποψη περισσότερο προσιτό είναι ο Αντώνης Ρίκκα. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ΑΕΚ μπορεί να καλύψει άνετα το κενό που άφησε ο Ντάνι και μαζί με Ντιέ-Φλίσκα και έναν ΄΄αναγεννημένο΄΄ Βασιλακάκη να αποτελέσουν έναν από του καλύτερους άξονες αμυντικών χαφ στην Superleague. 
Βλέποντας λοιπόν τα πράγματα ρεαλιστικά θα δούμε ότι η καλύτερη επιλογή και οικονομικά αλλά και μελλοντικά (ο Ρίκκα σίγουρα θα μας απασχολήσει μεταγραφικά ) ο 27χρονος μέσος αποτελεί ίσως την ιδανική μεταγραφή σε αυτήν την θέση. 

Υ.Γ- Α ρε Τζούνιορ να ήσουν 2-3 χρόνια νεότερος..
Υ.Γ1- Ποιός  Γκαλέτι, γελάει ο κόσμος..

6 σχόλια:

  1. Μεγαλη μπουκια φατε μεγαλη κουβεντα μην λετε παιδια!!Γιατι και περυσι ετσι την πατησαμε λεγαμε ααα φετος εχουμε το ενα εχουμε το αλλο πλεονεκτημα και εχουμε και ομαδαρα και θα παμε ευρωπη σιγουρα και θα μπουμε και πλει-οφ σιγουρα και το ενα και το αλλο τελικα ομως τιποτα δεν εγινε!!Οποτε οπως ειπα μεγαλη μπουκια φατε μεγαλη κουβεντα μην λετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω να ειπώθηκε καμία μεγάλη κουβέντα. Δίνουμε απλά στην δημοσιότητα ότι ακούγεται γύρω από τα μεταγραφικά δρώμενα της ομάδος με ότι αυτό συνεπάγεται.

      Διαγραφή
    2. "Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ΑΕΚ μπορεί να καλύψει άνετα το κενό που άφησε ο Ντάνι και μαζί με Ντιέ-Φλίσκα και έναν ΄΄αναγεννημένο΄΄ Βασιλακάκη να αποτελέσουν έναν από του καλύτερους άξονες αμυντικών χαφ στην Superleague."

      Αυτα ειναι τα λογια σας...

      Διαγραφή
    3. Με λίγα λόγια αμφιβάλεις ότι η ομάδα μας με μια καλή προσθήκη έχει έναν πολύ καλό άξονα? Πιστεύω ότ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που πέρασε το απόδειξε ότι έχει πολύ καλό άξονα, άρα αυτό που είπα αποτελεί ένα γεγονός και όχι μια μεγάλη κουβέντα για κάτι που πρόκυτε να δούμε. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  2. Δεν αμφιβαλλω καθολου,οτι ειχαμε εναν πολυ καλο αξονα...ΑΛΛΑ ποτε δεν ξερεις αν Φλισκας,Ντιε θα συνεχισουν ετσι..Μην ξεχναμε και την ηλικια(που εγω βεβαια προσωπικα δεν την υπολογιζω αλλα λεω τωρα...).
    Επισης η ομαδα δεν μπορει να στηριχτει μονο στον αξονα αν θελει να κανει μια αξιοπρεπη και καλη πορεια οπως π.χ αυτη του ΠΑΣ(αγωνιστικα και μονο!)...Θα πρεπει να εχει και αμυνα και επιθεση και ΦΥΣΙΚΑ να καλυψουμε ανταξια το κενο που ανοιξε η μεταγραφη του Γιουρι στη Ζενιτ...Οποτε κατσε να δουμε πρωτα κανα φιλικο κανα ματς να δουμε θα ειναι σε φορμα ακομα οι κινητηριοι και βασικοι μας παικτες??Εχω δικιο ή δεν εχω??
    Σχετικα με τον Βασιλακακη,ποτε κανει ολο μαλακιες και ποτε παιζει πολυ καλα,δηλαδη δεν εχει εναν στανταρντ οπως ο ΜΕΓΑΛΟΣ! ΝΤΙΕ και ο Φλισκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξερεις τι μας λειπει σαν ομαδα τωρα??Ενας καθαροαιμος επιθετικος...(Στυλ Μαντζιου που ειναι και ελευθερος..)και ενας παικτης στη θεση του Κομε(Εννοειται οτι δεν λεω οτι δεν ειναι καλος απλα δεν γινεται να παιζουμε μονο με εκεινεον,καλα τον Μπερτο δεν τον υπολογιζω καν εγω..)Και οπως ειπα και εναν πολυ καλο ή τουλαχιστον καλο τερματοφυλακα για να καλυψει το κενο του Γιουρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή