Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Γοητεύει και .. πουλάει τρέλα!


Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Η ομάδα μας και επισήμως την Δευτέρα θα είναι στην κληρωτίδα της Νιόν. Δόθηκε τις προηγούμενες μέρες μεγάλη βαρύτητα στο τι και στο πως στους ποδοσφαιριστές, στον πρώην προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη που είναι υπεύθυνοι για την έξοδο της ομάδας μας στο UEFA ή Europa League της επόμενης σεζόν για 4η φορά στην ιστορία της. 
Σήμερα θα μιλήσουμε όμως για κάτι άλλο, κάτι που πολύς κόσμος το έχει περάσει στο φλού και αξίζει να γράψουμε για αυτό. Πολλές φορές σε αυτό εδώ το μπλοκ έχουμε κράξει έχουμε κατηγορήσει άλλες φορές σωστά και άλλες φορές παρορμητικά τον Χρήστο τον Πανόπουλο.
Τώρα ήρθε η ώρα πιστεύω να του πλέξουμε το εγκώμιο. Μπορεί τόσα χρόνια εμάς σαν φιλάθλους να μην μας αρέσαν πολλά πράγματα στην ομάδα λόγω του Πανόπουλου. Η πολιτική του να βάλει το Skoda σαν τίτλο δίπλα στο όνομα της ομάδας,η τακτική του να πουλάει εξελίξιμους παίκτες και πολλά άλλα ήταν αρκετά ώστε πολλές φορές να κατηγορηθεί. 
Όπως δείχνει όμως η ιστορία, σήμερα του βγάζουμε ΟΛΟΙ μας το καπέλο, σε έναν άνθρωπο που διοικεί μια ομάδα, την ομάδα μας με νόμιμο και άριστο ΄΄τελικά΄΄ τρόπο.
Μιλάμε λοιπόν για έναν άνθρωπο που θα έλεγα πουλάει τρέλα πλεον στον χώρο του ποδοσφαίρου και δεν μπορούν να του κάνουν και τίποτα γιατί είναι νομοταγής. 

Υ.Γ-Έγραψε κάτι στο facebook πριν από λίγο ο παλαίμαχος και αγαπητός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μάκης Τζάτζος. << Όταν οι άλλοι κοιτούσαν το δέντρο, ο Πανόπουλος φύτευε και μεγάλωνε το δάσος.. >>

2 σχόλια:

  1. Δεσποινα Ουζγουρογλου21 Ιουνίου 2013 στις 10:56 π.μ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΑΝΘΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΕΔΡΑΣ...
    ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ,,,
    ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,...Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ,,,,,,
    ΝΟΜΙΖΩ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To gegonos oti poulaei palikarakia paixtes o Panopoylos krataei tin Xanthi orthia ola ayta ta xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή