Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Nέα, πολλά νέα και 1ο Φεστιβάλ XanthiFans !!


Αρχικά να δικαιολογηθούμε για την μεγάλη διακοπή που υπήρξε στις ενημερώσεις του μπλογκ.
Εν συνεχεία να αναφέρουμε ότι υπήρξαν πολλά και διάφορα νέα. Πρώτο και καλύτερο η αλλαγή του σήματος που άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, γενικότερα οι εντυπώσεις ήταν θετικές καθώς σε σχέση με το προηγούμενο είναι κλάσεις ανώτερο.Από την άλλη πολλοί ήταν και αυτοί που είπαν ότι θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερο γραφιστικά και όσον αφορά τα χρώματα.
Δεύτερο νέο(πάλιωσε αυτό) η αποχώρηση Βάχοδήμου, κατά πολλούς αναμενόμενη(το είχαμε πεί σε παλαιότερη ανάρτηση μας) προσωπική εκτίμηση καλύτερα που έφυγε.
Ανακοίνωσε η Παε τον νεαρό Παναγίωτη Τριάδη από την Βέχεν Βιεσμπάντεν(ομάδα Γ' Κατηγορίας Γερμανίας) και είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού Βούλγαρου Ντάνιελ Κούτεφ από την ομάδα του Εχίνου. Αν και αρχικά υπήρξε δισταγμός για την απόκτηση του διότι δεν έχει παραστάσεις από επαγγελματικά πρωταθλήματα.Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο και στην συνέχεια να παραχωρηθεί δανεικός.
Αυτό που έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής είναι ότι η Παε θα κινηθεί για νεαρούς παίκτες οικονομικούς που θα μπορέσουν με ένα μείγμα από παλαιότερους στην ομάδα να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια.Σε όσους παίκτες λήγουν τα συμβόλαια τους και η ομάδα θέλει να τους κρατήσει τους προτείνει νέα συμβόλαια με χαμηλότερες απολαβές.Γίνεται λόγος ότι το ταβάνι στην τιμή των συμβολαίων είναι τα 100.000 ευρό.
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποιοί θα μέινουν και ποιοί θα φύγουν και επιπλέον ποιοί θα έρθουν..
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε από πλευράς Παε μια ανοιχτή συνέντευξη τύπου εν όψη νέας σεζόν , τις τιμές των εισητηρίων και άλλα πολλά.



Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε όλους ότι οι XanthiFans σε συνεργασία με τους Sick Boys με αφορμή τα 10 χρόνια από την ύπαρξη τους. Έτσι λοιπόν στις 30 Ιουνίου στο Γήπεδο του ΑΟΞ θα υπάρξει μια σειρά από συναυλίες με πάρα πολλά συγκροτήματα.
Ήδη στο φεστιβάλ αναμένονται να τραγουδήσουν οι :
Μεθυσμένες Πένες (HipHop) (Ξάνθη)
Argi+Disastro+ Εικονικές Αντιλήψεις (HipHop) (Ξάνθη) 
Skary Face (Ska) (Ξάνθη)
Zero Tolerance (Punk Rock) (Ξάνθη)
Machine Corpse (Heavy) (Ξάνθη)
Fatal Death (Thrash) (Ξάνθη)
Βασίλης Αλεξανδρίδης + Ραφαήλ Τάσιος (Alternative) (Ξάνθη)


2 σχόλια: