Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τι θα δούμε φέτος!!

Πριν καλά καλά αρχίσει η προετοιμασία, και ο σχεδιασμός ακόμα είναι στην αρχή ένα πράγμα φαίνεται, η ομάδα θα στηριχθεί σε πιτσιρικάδες. Εδώ και μερικά χρόνια λοιπόν υπογράφουν πολλοί νεαροί παίκτες από τις ακαδημίες αλλά λίγοι είναι αυτοί που θα παίξουν και ακόμα πιο λίγοι αυτοί που θα καθιερωθούν.
Φέτος λοιπόν και με τα οικονομικά πολύ σφιχτά σε σχέση με άλλες χρονιές ήρθε η ώρα αυτά τα πιτσιρίκια να πάρουν την ευκαιρία, να την αρπάξουν απ τα μαλλιά.
Θα μου πεις τώρα χωρίς την εμπειρία που θα πάνε στην Α Εθνική ;
Kαι θα σου απαντήσω εγώ, στον χαμό που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον νεανικό ενθουσιασμό και με την εμπειρία 3-4 ακόμα παικτών μπορούν να κάνουν πολλά.
Προσδοκούμε λοιπόν σε ένα μόνο πράγμα, τα παιδιά όσα αποκτηθούν και όσα υπογράψανε από τα ΤΕΠ πρέπει να τα δώσουν όλα, κι ακόμα περισσότερα πρέπει να δώσουν οι Ξανθιώτες , να παίξουν για την φανέλα απλά και να τα δώσουν όλα. Επειδή ξέρουμε ότι αυτοί πονάνε όπως και εμείς την ομάδα και μερικοί από αυτούς ήταν, είναι και θα είναι(ακόμα και αν παιζουν στην 11αδα) στην κερκίδα μαζί μας ,δίπλα μας.
Διότι αγαπητοί μου τα πράγματα είναι απλά, μία ομάδα για να πάει μπροστά πρέπει να είναι ΟΛΟΙ μαζί, φέτος λοιπόν ας είναι η αρχή μιας νέας χρονίας, έτσι κ αλλιώς λεφτά δεν υπάρχουν , δυστυχώς για πολλούς ούτε δουλειές υπάρχουν ας έχουμε την μπάλα βρε αδερφέ να ξεχνιόμαστε λίγο.
Γιατί μην ξεχνάς φιλαράκι ΞΑΝΘΗ είσαι!

Υ.Γ-Δημόκριτο έχει στην καρδία
      και όλα τα άλλα περιττά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου