Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η ναζιστική απειλή


Πέρα από τους πολιτικούς προδότες όλους ανεξαιρέτως που τόσα χρόνια αφού κατασπατάλησαν τους εθνικούς πόρους έφεραν την χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα υπό τον ζυγό Γερμανικής ΄΄επιτήρησης΄΄. Η Ελλάδα όμως δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και από την τεράστια άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Καλό θα ήταν όμως όλοι μας να καταλάβουμε ότι οι υποτιθέμενοι ακροδεξιοί της Ελλάδος που κρύβονται πίσω από το όνομα της Χρυσής Αυγής. Oι συγκεκριμένοι είναι οπαδοί και υμνητές του ναζισμού και ιδεολογικοί απόγονοι του Μουσολίνι και του Χίτλερ.
Πατάνε πάνω στην ανικανότητα του κράτους να διαφυλάξει μερικές συνοικίες του κέντρου της Αθήνας όπου η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει και με κύριο σύνθημα τους Έξω οι ξένοι από την Ελλάδα βρίσκουν ανταπόκριση από πολίτες που έχουν πέσει θύματα της εγκληματικότητας.
Στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία δεν έχουν θέση τέτοιες απόψεις και ιδέες διότι αυτή η χώρα πολέμησε και νίκησε τον φασισμό με την δύναμη του λαού της , το ίδιο πρέπει να κάνει και τώρα.
Λέμε ΟΧΙ την είσοδο τους στην Βουλή!
Υ.Γ-Αν γίνει αυτό που προσωπικά απεύχομαι και μπουν τελικά αυτοί εδώ στην Βουλή , θέλω να δω τι θα γίνει στην πρώτη τους συνάντηση με τον Μανόλη τον Γλέζο.


9 σχόλια:

  1. επισης συμμορία κλεφτών και απατεώνων, ειναι και οι μπλε-πρασινοι (νδ-πασοκ) αλητες...
    να γράψετε και γι' αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λεω πολιτικοι ολοι ανεξαρτητως και μην κολλας στη νδ και στο πασοκ για τους αριστερους με τις δεξιες τσεπες ουτε λογος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα αθλητικό φόρουμ δεν μπορεί να πέρνει πολιτικές θέσεις.Εσύ ή εσείς που γράφετραι εδώ και έχετε δίπλα το σύμβολο του Δημόκριτου δεν μπορεί να κάνετε σχόλια για την χρυσή αυγή ή για οποιοδήποτε άλλο κόμμα.Τις προσωπικές σας πολιτικές προτιμίσεις ΕΞΩ απο τον ΑΟΞ.
    Άντε γιατί το έχετε χέσει το θέμα με τις αριστερές προτιμίσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eksw oi fasistes! Skata sta xrusa auga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μακαρι να μπει η χρυση αυγη στη βουλη μηπως και ριξει κανενα ξυλο σε κανενα λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυση Αυγή ερχομαστε.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ

    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ Α1 - ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΤΣΑΚΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα μας κλασετε τα αρχι.ια τσουτσεκια ψευτοκουμουνια με δεξια τσεπη ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεεε και προσεξτε μην τον κανουμε θερινο το μαγαζακι σας και κλαιει ο προεδρος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Poutanas gioi Neonazi! Karkino sta arxidia sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή