Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

O κατάσκοπος # Κέρκυρα - Ξάνθη #


Μια ομάδα που αγνοεί την νίκη και βλέπει το μεταξύ μας παιχνίδι σαν πρώτο τελικό αντιμετωπίζει η Αοξάρα μας αύριο στο νησί των Φαιάκων απέναντι στην Κέρκυρα. 
Λίγα λόγια λοιπόν για την ομάδα του Ιουνίου που λόγω της κρίσης έχει ίσως μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος με παίκτες βαρόμετρα όμως όπως ο Μπάρκογλου και ο Αγρίτης. Στις πρώτες δύο αγωνιστικές οι Κερκυραίοι γνώρισαν διαδοχικές ήττες από Ατρόμητο 
(0-2) και Αστέρα Τρίπολης (3-0). Δεν έχουν βρει ακόμα τον δρόμο για τα δίχτυα και ελπίζουμε να μην το κάνουμε ούτε αύριο. Είναι μια έδρα που δεν έχουμε καθόλου καλή παράδοση ακόμα και τις χρονιές που βγήκαμε Ευρώπη δεν κερδίσαμε. Επιπλέον μας έχουν ένα μικρό άχτι διότι μας θεωρούν υπεύθυνους που πέσανε το 2007 και σώθηκε ο Ηρακλής, άχτι μας έχει και ο Μπάρκογλου που έφυγε σαν αποτυχημένος από τα Πηγάδια. Πώς θα παίξουν τώρα..
Κάτω από τα δοκάρια ο γνώριμος μας επί σειρά ετών αναπληρωματικός του Μπούτσεκ και ενίοτε και του Τσακωνάκη ο Νίκος Αναστασόπουλος κολλητός του Σταύρου Λαμπριάκου, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης και ο επίσης γνώριμος μας Κοντοδήμος θα αποτελέσουν στην αμυντική γραμμή.
Στο κέντρο τώρα, Χαμπλ και Κρητικός θα λύνουν και θα δένουν στα αμυντικά χαφ, με τους Αγρίτη και Βασιλογιάννη δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Σε ρόλο ελεύθερου ίσως ότι καλύτερο έχει να δείξει φέτος η Κέρκυρα ο Λεόν και μόνος του μπροστά ο Μπάρκογλου που έρχεται από τραυματισμό.
Αυτοί είναι λοιπόν οι Φαίακες όχι τίποτα το ιδιαίτερο με λίγη προσοχή και μυαλό έρχεται ένα επαγγελματικό διπλό.
Υ.Γ- Ανάλυση της Ξάνθης αργότερα το απόγευμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου