Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο κατάσκοπος # Πλατανιάς - Ξάνθη #


Aύριο η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή του Πλατανιά Χανίων. Μια ομάδα που πριν 3 χρόνια έπαιζε στην Δ Εθνική κατηγορία. Ο Πλατανιάς φημίζεται πλέον ως το καλύτερο πλέον τουριστικό θέρετρο της Ελλάδος καθώς τα τελευταία 2 χρόνια συγκεντρώνει περισσότερο τουρισμό ακόμα και από την Μύκονο...
Φτάνουν όμως αυτά, ας περάσουμε στα αγωνιστικά. Δύσκολη ομάδα ο Πλατανιάς όπως και κάθε νεοφώτιστη έχει ενθουσιασμό, πάθος και όρεξη. Λείπει το μεγάλο της ατού ο Μαραγκουδάκης βέβαια. Πως θα αγωνιστεί λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Φώτης ο Κηπουρός χρόνια στα γήπεδα γνωστός και έμπειρος. Στην άμυνα θα αγωνιστούν ο Αγκιλέρα με τον Τζάνη σαν δίδυμο στα στόπερ με τους Αργυρόπουλο , Κανακούδη (τα παιδιά νυχτοπερπατούσαν αυτές τις μέρες στο Ρέθυμνο) να αγωνίζονται δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στο κέντρο τώρα το παλαιό δίδυμο του Οφη Ουκάρ και Κάλαιτζιτς θα είναι σε ρόλο κόφτη με τους Ουντότζι και Γκονζάλες να παίζουν αριστερά και δεξιά, μπροστά τώρα θα παίξει ο Αναστασάκος με τον νεαρό Γιακουμάκη.
Ο Πλατανιάς όπως είπαμε είναι τουριστικό θέρετρο ας ελπίσουμε τα παιδιά να παίξουν με σοβαρότητα και να το .. κάνουν όπως και οι U-20!!
Καλή επιτυχία!
Υ.Γ-Ανάλυση Ξάνθης αύριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου