Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Σκόρπισε τον Οφη


Με σβηστές μηχανές και χωρίς να εντυπωσιάσει η ομάδα έκανε πλάκα με τους Κρητικούς και κέρδισε εύκολα με 3-0. Το κρύο τσουχτερό ο κόσμος λίγος αλλά η ομάδα δείχνει να παίρνει μπροστά. Όμως αξίζει λίγο να σταθούμε σε κάτι άλλο εξω-αγωνιστικό που μου έδωσε και αφορμή να γράψω. Όπως όλοι ξέρετε λίγο η πολλοί το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια πόλωση μέσα στις τάξεις των φιλάθλων που αυτό  όσο και αν σε κάποιους φαίνεται περίεργο για μεγάλο διάστημα είχε αντίκτυπο και στην ομάδα. Στην πόλη της Ξάνθης αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ενεργά σωματεία-σύλλογοι-σύνδεσμοι που ασχολούνται με την ομάδα, οι Ακρίτες και οι Xanthifans. Κυκλοφορεί επίσης πολύ έντονα ότι θέλουν να επαναλειτουργήσουν οι Rebels αλλά και να συσταθούν οι Sick Boys.
Καλό θα είναι κάποιοι επιτέλους να καταλάβουν ότι όσοι σύνδεσμοι και να ανοίξουν στο γήπεδο θα είμαστε οι κλασσικοί 100-150 που σε ορισμένα παιχνίδια γινόμαστε 300. Ας αφήσουμε λοιπόν πολιτικά και προσωπικά στην άκρη, στο γήπεδο πάμε για ένα πράγμα να υποστηρίξουμε την ομάδα και με τα όσα γίνονται τόσα χρόνια με τους συνδέσμους και τις ιστορίες πολύς κόσμος έχει ξενερώσει άδικα.
Ένα πράγμα ζητάω απ όλους όσους το διαβάσουν σκεφτείτε τι μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε και όχι αναγκαστικά κάτι καινούργιο απλά να ξαναζωντανέψουμε και να ανανεώσουμε κάτι παλιό.


6 σχόλια:

  1. σ' αυτο με τους συνδεσμους, εχεις δικιο...δεν φερνουν περισσοτερο κοσμο..απλα εμεις οι 500 που μειναμε...θα λεμε οτι ειμαστε στον ταδε συνδεσμο...στα @@ για τους συνδεσμους..το θεμα ειναι, τι γινεται με την ΑΟΞαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΡΙΤΕΣ: Στα ευκολα skoda στα δυσκολα δεν υπαρχουν.
    REBELS: Με αυτο το ονομα ξανα συνδεσμο απιθανο.
    SICKBOYS: 5-8 ατομα που νομιζουν οτι ειναι πολιτικογηπεδικο κινημα.
    XANTHIFANS: Το παρον και το μελλον.
    ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΗΠΕΔΟ: Για εκδρομες με το ΚΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το μέλλον?? σιγα εκεί στους "Xanthifans", να μην σκίσετε κανένα καλσόν!
      Σας ψάχνει ο "μπακάλης", να σας δώσει και φέτος, μια ωραία "ευχή"...
      φέτος θα εχει και φιλάκι..και κοκοκο!!

      Διαγραφή
    2. η κατηγορια σου:
      κομπλεξικοι χουλιγκαν του ιντερνετ σποραδες του καναπε και τσιρακια του αφεντικου.

      Διαγραφή
    3. ΑΟΞαρα μια ζωή, γιατί ετσι μάθαμε!
      τα υπόλοιπα, λύστε τα αλλού!

      Διαγραφή
  3. Δεσποινα Ουζγουρογλου8 Ιανουαρίου 2013 στις 10:06 π.μ.

    οσοι ασχολουνται με το ποδοσφαιρο για προσωπικους ή πολιτικους λογους φαινονται...οι πιο πολλοι π.χ πολιτικοι ερχονται στο γηπεδο στα ντερμπυ,,,ειμαι στη γεωργουδακη...και τους βλεπω...ΑΛΛΑ και καποιοι απο εσας,,,ειναι μεγαλο λαθος να λετε οτι μονο εσεις ειστε πυρηνας...και ολοι εμεις που παμε συνεχεια γηπεδο τρωμε σπορια ..επειδη απλα ακουγεστε πιο πολυ,,,,δεν αγαπατε την ομαδα πιο πολυ απο αλλους που δεν φωναζουν(τον εαυτο μου τον αφηνω απ'εξω,,,γιατι και φωναζω και βριζω οταν χρειαστει,,ειτε διαιτητη ειτε βοηθο..ειτε 4ο...ειτε αντιπλαους παικτες...ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ,,,3-4 ΣΥΝΔΕΣΜΟΥς...Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙ....ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥς,,,ΝΑΜΣΤΕ <>>..ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ....Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ Β'ΓΥΡΟ,,,ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή